July 23, 2010

230710 - PFF

Posted by Aly Alberta at 9:39 AM
Reactions: 
haluu..it's abeyohs's birthday!!..HAPPY BIRTHDAY MOHD NAZMEEN..love u!

nway..i ada story sedih ni..PFF xberapa nak jadi spt yg telah dirancang..bla..bla..bla..ini semua psl COO SME Corp yg jongang ituu..ada ke COO tu blh batalkan cuti abeyohs..sbbnya ada keja yg abeyohs xsiapkan..semalam abeyohs tgu COO smp pkl 9 lebih..sbb nk clear keja..COO tu ada meeting so abeyohs pn tgu la..alih2 habis je meeting COO tu blh blk mcm tu je..bla..bla..bla..abeyohs tgu COO ni tp COO selamba je blk..pagi ni COO mengamuk sakan..smp dia batalkan cuti abeyohs & dtg masuk keja..apa kes ni??..tau la COO tu ada kuasa nk buat semua tu tp agak2 laa..ni la namanya klu org yg berkuasa salah guna kuasa..bla..bla..bla..xde hati perut langsung..xde hati budi langsung..langsung tidak berperikemanusiaan..huh!..


so skrg..every plan was ruined..1 apa pn xjadi..PFF mungkin akan start pkl 5pm nti..tu pn klu abeyohs blk sharp2 5pm..hopefully laa..td sdh pesan tp tau2 je la..huh!


sya cuti free la hari ni..duk rmh..goyang kaki..tidur..makan..minum..tgk tv..dh la cuti sya tgl 6 hari..ntah cukup ntah tidak utk nov ni & utk xmas..huh!


sya tau ni semua ada hikmah disebaliknya..Tuhan tu maha adil lagi saksama..xpe la..sya redha dgn apa yg terjadi..2mnt lps abeyohs baru call..dia dh otw pg keja..hrp2 harinya diberkati & dipelihara oleh Allah swt..amin..oh yaa..abeyohs ada ckp jg yg hari ni birthday PM Malaysia..iaitu Dato' Najib..wah..sma la pula bday..HAPPY BIRTHDAY DATO' NAJIB..


tapiii..sya tetap berdoa agar Tuhan akan membalas 100x ganda dari apa yg telah dilakukan oleh COO tu kpd COO & org2 yg sewaktu dgnnya..amin..


ok la..sya masih lagi terkejut & xsangka blh jd mcm ni..huh!


nway..HAPPY BIRTHDAY BABY..muah muahh muahhh...

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device