July 4, 2011

Congratto Malaysia!!!

Posted by Aly Alberta at 3:37 PM
Reactions: 
Tahniah Malaysia ku yang tercintaaaa.. Walaupun kalah, walaupun ref gedik ya amat, walaupun penonton ramai sebab masuk free, walaupun sup ayam ku tak jadi sebab tengok korang main, pasukan Malaysia tetap mara ke pusingan kedua. Congratto!!!!

Goal Aidil adalah sekali lagi, unbelievable!!! Goal Safiq always outstanding!!!! Dedua goal adalah free kick. Chinese Taipei dapat TIGA penalty. Dua masuk, satu dapat diselamatkan oleh Sharbinee. Penalty pertama memang patut, penalty kedua sepatutnya free kick, penalty ketiga memang tak patut. Fakri dijatuhkan dalam penalty box tapi ref gedik tu tak bagi penalty pun dan playback takde. Tak acih!!

23 July ialah birthday Dato' jumpa Singapore di Singapore untuk pusingan kedua. Go More Malaysia Go More. I have may faith on you Datuk K.R. All the best Harimau Malaya!!!


p/s..berbaloi tak pergi sin semata-mata nak tengok bola?..boleh celebrate birthday dato' sekali..



0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device