February 18, 2011

Adidas Julrunner has stolen.

Posted by Aly Alberta at 10:56 AM
Reactions: 
haluuu..sya sedih sbb sport shoes sya hilanggggg..wuarghhhhh..adidas julrunner sya telah dicuri..kasut tu sya baru beli last november..read 'abeyohs yg bayarkan'..sya pakai baru 5 6 7 kali..wuarggghhh..sedihnyaaa..rasa macam nak pengsan bila tau kasut tuu dh hilang..

storynya macam ni..pagi tadi kengkonon nak pakai la kasut tu pergi keja..sbb today is friday meaning boleh pakai casual..so subuh2 lagi tertunggang tertonggeng cari kasut tu..seingat sya..sya xletak kasut tu dalam shoes cabinet..sya letak tepi pintu je..cari tepi celah pintu xde..so buka la cabinet..dalam cabinet pun xde juga..instinct kuat mengatakan kasut tuu dah kena curi..sebab sebelum ni pun ada few cases kecurian kasut..tapi case tuu dah lamaaa dah..few years back..

tapiii..sya xtanya aunt lagi..mana tau kot2 dia simpan kasut tu tempat lain..tapiii..xde dah tempat lain sebab ada 2 je shoes cabinet kt rumah tuu..2 2 cabinet pun dah carii..emmmmmmm..nanti nak tanya aunt dulu..kalau2 dia tersimpan..


tapiii..kalau betul laa kasut tuu kena curi..sya xhalalkan dunia akhirat..suka sangat mengambil barang orang..sya xnk tuduh siapa2..tapiii..sya rasa laa kan..ni mesti keja orang2 dalam tu juga..kalau x tukang sapu mesti tukang ambil sampah..tapiii..entahlaaa..


setelah tertunggang tertonggeng cari kasut tu tadiii..sya mengalami back pain..bila jalan je sakittt..duduk kena straight..duduk lunjur kaki pun xboleh..kaki pun kena straight..huh!!!


macam2 dugaan & rintangan yang mendatang..sya dah xlarat sebenarnyaaaa...


i leave u with adidas julrunner's photo..sya sayang sgt dengan kasut niii..mungkin bukan rezeki sya untuk menyimpan kasut ni dengan lebih lama..sya redha..


Adidas Julrunner
 
'photo source - googled'




p.s. i dont remember if i've blogged about this shoes before..rasa macam ada tapi xingat entry yang mana..kalau dah jumpa entry tuu baru sya link ek..


0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device