February 7, 2011

kerja & cuti.

Posted by Aly Alberta at 11:49 AM
Reactions: 
haluuu..i'm back at office after 4 & half day holidays..i'm back at kL too..since saturday..eh?..saturday??..why saturday??..bukan sunday ke??..ramai manusia bertanyakan soalan ni kepada sya..kenapa ek??..sya pun tak faham actually..tak boleh balik on saturday ke??..kena balik on sunday juga ke??..ituuu dato' abeyohs memang sengaja nak balik on saturday sebab sunday confirmed 200% jammed yang amat..on saturday tu pun jammed juga..apatah lagi on sunday..semua orang berpusu-pusu nak naik kL..kalau tak percaya pergi lah beli newspaper hari ni..semua highways mengalami jammed yang melampau..

saturday tu pun jammed jugaa..we bertolak around 9am..sampai ampang around 7pm..kira la sendiri berapa jam tuu..from kB sampai gua musang line clear..from gua musang until kuala lipis line dah tak berapa clear..dah sampai raub..langsung tak clear..jammed sampai ke bentong..highway karak..gombak..nasib baik mrr2 tak berapa nak jammed..kalau situ pun jammed juga..alamatnya 9pm la sampai...

on sunday tu memang hari berehat sedunia..& hari makan sedunia..setiap jam mesti mulut berkerja mengunyah makanan..abeyohs pula hari diet sedunia kekonon..dari pagi sampai ke petang tak makan..maghrib baru pergi mengisi perut..tanya abeyohs makan apa..abeyohs cakap dia makan nasi kandar!!!..memang time ni nak tergelak guling-guling..diet konon!!..sekali makan nasi kandar sepinggan!!..habis musnah diet dari pagi..ngeng ngong!!!!

today..sya berkerja dengan gigihnya..abeyohs pula bercuti dengan gembiranya..sleep sampai tak hingat dunia!!!..sampai sekarang tak call2 lagi niii..huh!!..jealous ok!!!..

em..ok la sampai di sini dulu..nanti kita ketemu lagiiii..take care!

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device