March 26, 2012

Lamanya...

Posted by Aly Alberta at 2:36 PM
Reactions: 
tak update... Haih! Bukan malas tapi tak berkesempatan, tapi, pergi Hot Air Balloons berkesempatan... HaHaHa..

Enjoy the photos peeps..






Only this for this year. Kami pergi pepagi sebab malam tu ada live football game, Klate vs entah dah tak ingat. Selalu pergi petang dapat laaa lepak sampai malam, tengok macam-macam balloons tapi kali ni dapat tengok only 5 6 balloons, tu pun yang biasa-biasa je, so we looking forward for next year. Heeeeeeeeee...

Ohhh, yang ini obviously bukan hot balloons tapiiii hot macho man, PM me for the phone number..=p




0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device