August 11, 2009

down..tension..stress..happy..

Posted by Aly Alberta at 4:18 PM
Reactions: 
haluu..sungguh down ini hari..dont know why..dah la surfing internet diharamkan during office hours..mati kutu la ambo..aduyaaaaiii..(nabil + jemi + sunia tm..huhu)..still remember lg phrases kt email hari tu..

I’VE NOTICE SOME OF YOU ALL GO INTERNET A LOT RECENTLY.
DONT DO THAT DURING OFFICE HOURS.
NO SURFING INTERNET DURING OFFICE HOURS.

bla bla bla..terbayang2 lagi kat mata ni..huhu..wtf!!!..i post blog ni pun curi2 masuk internet..huhu..wtf!!!..email tu pun telah selamat di delete setelah habis dibaca..huhu..buat apa nak simpan email yang menyakitkan hati...hurmmmmm.. but good news pn ada..nak pg buat pedicure sabtu ni dgn cik sunia..sgt suka..& cik sunia akan bertunang dgn en.hafiz rafek pada hari ahad ni bersamaan dgn 16.08.09..waahhh..nk tunang dh mereka..sgt best!!!!..setelah macam2 dugaan & cabaran yg mereka lalui akhirnya mereka akan mengikat tali pertunangan..wish both of u happily ever after..aminnn..i pun tumpang gembira juga dgn news ni..huhu..i pun ada menyumbang tenaga tau..i tolong gubah hantaran2 utk diberi kpd en.hafiz rafek..kalau tak percaya tanya la cik sunia..huhu..banyak experience baru..tak pernah buat semua2 ni..terima kasih cik sunia kerana memberi kepercayaan anda kepada saya untuk bersama-sama membuat hantaran2 cik sunia ni...love u bff!!!..sebagai balasan nanti i akan ambil gambar u banyak2..wlpn i belum lagi purchase dslr..camera compact pn ok what...sony lg tau..gambar2 u mesti cun pny!!.. em ok la..nk smbg buat keja ni..kang tak siap lak..nti sia2 je kena mrh...daaa...

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device