July 16, 2012

Assalamualaikum...

Posted by Aly Alberta at 10:15 AM
Reactions: 
...semua. Lamanya tak melepak dalam niiii... Blog walking pun dah lama tak buat. Saya busy. Almaklum la kitaran hidup sudah berubah. Ni baru anak satu, nanti-nanti dah anak dua tak tau la apa macam... Tapi, nak anak dua tu pun lambat lagi kot. Ngilu dalam perut ni masih terasa. Belum sembuh sepenuhnya I guess...

Oh, Amr's birth story tu masih ada dalam draft. Tak siap-siap lagi. Entah bila nak siap. Amr pun dah 3 bulan setengah. Agaknya dah sampai waktu kot untuk siapkan. InsyaAllah by this week. Ada banyak lagi story mory lain. Semuanya simpan elok dalam kepala ni. Tinggal nak luah je. Nanti, one time kena cari masa lepak lama sikit dalam ni.

Till here for now.

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device