April 16, 2011

Updatesssss..

Posted by Aly Alberta at 10:03 AM
Reactions: 
Haih!! Banyak gila ayam perkara yang berlaku dan akan berlaku.. Tak tau mau cerita yang mana 1.. Den cito semuo la yooo..

1. Sudah selamat men-subscribe Astro Warna semata-mata nak tengok Maharaja Lawak tuuu.. Haih!! Ni semua Ben punya pasal la ni. Semalam tengah hari, he text me to subscribe Astro Mustika, mana la sya tau then dia text balik cara-caranya.

Ada 2 cara:

i) Kita main mesej-mesej dengan Astro. Taip MUSTIKA No. IC then hantar ke 32888
ii) Kita terus calling malling dengan hotline. 1300823838

So, I chose the 1st step. Then astro reply balik dlm masa 24 hours aktif la channel tu. Pukul 7pm, tengok channel 132.. tadaaaaa... yeah!!!! Dan malam tadi memang perut ku keras macam batu. Gelak tak hingatttt dunia...

3 competitors out, WAI, XN3 & R2. Yang lain masih stay and semalam ada theme iaitu Musical. As expected memang gempak gila ayam!!! Korang tengok la kat You Tube tuuu.. Tengok banyak kali pun tak jemu.

2. Hari ni me, Ayu & Sunia akan keluar ngedet after a long time we can't make it. Last kami keluar ngedet tahun 2009 kot. Gila lama! So, hari ni adalah hari berdating dengan BFF. Tapi, hujan la pulaaaa. Hujan lebat lak tuuu. Aduyai...

3. Abeyohs pulang hari ni. Tapi sebelum berangkat pulang sempat lagi pergi ke pulau. Pulau Manukan. Damn! I pun tak pernah lagi pergi pulau tu. Pulau Tiga, Pulau Sawangan selalu laaa.. Memang tak acih.. Tunggu..akan ku sampai juga tu...

4. Isnin ni hari gempak! Sebab? Pepagi, gua ada training. Tengah hari, gua kena rushing ke Kajang. 2.30 pm gua kena menghadap Hakim Mahkamah. Malam, tak tau lagi. Aduiiii... Hopefully everything goes well. Amin.

5. Baju belum iron ni, katil belum kemas, diri belum mandi, farm belum buat, nak keluar ngedet pukul 11.. Aduyai...

Bye!




p/s..shopping list pun belum buat ni..kang borong semua kang...=p


0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device