May 31, 2011

Gifts!

Posted by Aly Alberta at 10:53 PM
Reactions: 
Hi... I'm officially on Marriage Leave for a week. Yippie!!! Tadi, rasa macam hari last bekerja pula. Kena tawaf office banyak kali. Kena jumpa semua orang. Anyway, I'm glad. Really glad. Tak pernah rasa cenggini. Rasa macam dihargai sangat-sangat. Kalau cenggini la gayanya, tiap-tiap tahun saya mau kahwin. Boleh? =p

So, di kesempatan ini saya ingin mengucapkan a BIG Thank You to the Partners of Chooi & Co. for the unexpected gift. Memang tau ada gift tu tapi tak sangka pula dapat today. Ingatkan dapat nanti nanti atau tak dapat langsung sebab dah bagi 2 days marriage leave. Heeeee... Thanks once again. A BIG Thank You juga to all the lawyers for the wishes, advices and angpau! Korang memang sempoi la! To my colleagues, Terima Kasih bebanyak atas doa, wishes, nasihat, tips dan the double meaning jokes!!!! It's really wash my brain touch my heart. Oh, thanks for the angpau too!!! Banyak saya dapat angpau hari ni. Rasa macam Gong Xi Fa Chai pula. Heeeee...

Semoga Tuhan sentiasa memberkati anda semua. Saya mendoakan itu. Terima kasih banyak-banyak. It was unforgettable moment. Malu pun ada juga. Malu tapi mahu. Heeeee... May God bless all of us. Semoga anda semua juga dimurahkan rezeki lagi. I love u all laaaa..

p/s..hari-hari terakhir sebagai seorang bujang memang awesome!!!!

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device