May 10, 2011

Lama seh!

Posted by Aly Alberta at 8:16 AM
Reactions: 
Hi tuan-tuan & puan-puan.. Sekian lamaaaaaaaaaaa... ku tidak meng-update blog ku ini... Haih! I've been very busy. Ada masa tapi masa itu ku jadikan masa untuk tidurrrrrr... Penat yang amat!!!! Nak tau 1 rahsiaaa... Tapi kalau I bagi tau bukan rahsia dah la ek... Hahahaa..

Tapi nak bagi tau jugaaa.. Saya kan.. Dah lamaaaaaa............

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

... tak tengok TV. Rindu seh! Santai-santai depan tv sambil makan coklat minum air ribena. I'm really exhausted with the damn busted preparation!!! Dah lama tak tengok CSI. Rindu sama itu Flack! Dah lama tak layan Covert Affairs. Rindu sama itu Ben Mercer! Eh! Bukan, rindu sama itu Annie. Oh! I've missed Maharaja Lawak last Friday. Frust!!!! Bila la ulangan dia ek?? Sempat ke nak catch up ni.. Aduiiiiiiiiiii... Sila sebut aduiiii tu macam Zizan sebut.. Confirmed released tension!


JSD? Oh! So far so ok.. Baju dah fitting tapi itu baru 1st fitting. This weekend turun kB lagiii for the 2nd fitting.. Lagipun, documentation belum siap sepenuhnya. Memacam hal laaaaa.. Lepas satu, satu lak datang. Kalau yang satu tu dah settle, no hal tapi tak settle lagi benda lain lak datang menjelma.. Memang pund__s!!!! But, I've been good even though air mata dah kering. Abeyohs stronger than me! Yes! I'm spongebob! Picit sikit keluar air..... Ngeng ngong!!!!!!!


Invitation card is on it's way. Abeyohs has done his. Mine, half of it still on my desk!! Yang by post dah on the way dah.. Oh! Cita pasal invitation card ni, I would like to thanks so very much to my 2 princesses for helping me out!!! Unless, I tak payah buat 4 in 1 - tulis, lipat, masuk, stick. Saya tulis saja, makcik2 sya tolong lipat, masuk & stick. Without them, sampai hari ni tak siap lagi kot!!! Thanks makcik2 kuuuu... Nanti kakak belanja ice-cream!!!!


Keja kat ofc pun berlambak!!! Hari ni saya nak jadikan Hari Mem-filing Sedunia!!! Gila banyak!!!!! Macam 1 bundle paper dah gaya kertas-kertas tuuu.. File jangan cakap laaaaaaaaa... Kena settle semua sebelum cuti seminggu panjangggggg... Nanti kesian En. Hasnan.


Ok la, I rasa macam nak makan nasi goreng laaaa... Padahal pagi tadi dah makan roti canai kosong cicah kari... Lapar!!!!!!!

See u..

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device