May 18, 2011

Something...

Posted by Aly Alberta at 10:36 AM
Reactions: 
Hi.. Saya ada rasa tak best ini hari.. Don’t know why?! I forgot my pinky. I put it on the shoe rack to get benang and jarum for Abeyohs to jahit butang baju. Then, after I got it all, I shut the door, locked the grill and press the elevator down. Sampai kedai mamak, cari phone takde.. Memang ngeng ngong!!!

At kedai mamak pula, I ordered mee goreng kosong yang mempunyai rasa pahit. Maybe because of the tea O ais limau kot. Pepagi minum ais. Pepagi minum masam-masam. Pepagi keluar masuk toilet. Haih! Tapi, yang keluar masuk toilet ni tiap-tiap pagi hari. Asal pagi je, mesti keluar masuk toilet, tak kira masa, asalkan pagi, tak kira tempat asalkan pagi. Haih! Haih! Haih!

Today, 18th May. Yesterday, 17th May. Day before yesterday, 16th May. 16th May is Teacher’s Day. Sudah wish semua cikgu-cikgu di seluruh dunia. 16th May juga 2nd leg Semi Final Piala FA. Result is Kel 1-1 Sel. Meaning, Kelantan melangkah ke final dengan aggregate 6-2. Pergggghhhhhhh… Tak percaya!!! Final game pula on this coming 11th June di Stadium Shah Alam lawan jiran, Terengganu. Ini pun tak percaya juga!!! =p

Congratto Klate!!!

Sekarang story pasal JSD pula. Lagi 2 minggu. Perasaan? Still, tiada perasaan. HaHaHa… Everything is gone well. Walaupun ada problem, eh! read: banyak problem yang datang melanda, kami, eh! read: Abeyohs sabar menempuhnya. Saya pula? Memula tu memang panasssssssss, tak nak cakap dengan orang, mengamuk tak tentu pasal, makan pun tak nak tapi lelama bila sudah rasa lapar yang amat tetiba dah cool down and sabar menunggu nasi untuk dihidang… =p

Let’s do the cross check… 2 weeks before the day…

Invitation card = 80% done (rasa macam dah bagi semua tapi ???, siapa belum dapat give your mailing address ek, nanti saya post)

Documentation = 90% done (part kami dah settle, sekarang part tok imam lak..)

Baju dan yang sewaktu dengannya =95% done (selendang putih mana nak cari??)

Pelamin, bilik pengantin dan yang sewaktu dengannya = 100% done (tunggu masa sahaja)

Canopy, meja, kerusi = 100% done (tunggu masa juga)

Makanan, minuman dan yang sewaktu dengannya = I’ve no idea sebab semuanya bakal ayah mertua saya yang urus, tapi saya rasa semuanya ok!

Hantaran = so far so good =>

Itu je kot, rasa semua will be great. Saya serah saja pada yang pakar… =p

Oh! Ada lagi… Diri sendiri = A big question mark!!!


p/s… l.o.v.e

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device