March 20, 2011

Belon Panassss...

Posted by Aly Alberta at 5:05 PM
Reactions: 
Hi.. It's Sunday & I'm at home, berguling-guling atas katil.. Pergghhhh.. Heaven!!! Sudah lama tak macam ni. Selalu ada je benda nak buat kalau weekend. Thanks God, today I'm free! But, not for abeyohs. He's very busy today. Mencari orang-orang penting untuk sign permohonan berkahwin. HaHaHa.. It's one of the step before dapat surat kebenaran berkahwin. Orang lelaki kena buat dulu, kena settle dulu then bila dah settle baru dapat surat kebenaran berkahwin yang tak berapa nak official. After that, surat tu kena serah kat orang perempuan baru la orang perempuan buat benda yang sama juga macam orang lelaki buat. After everything settle baru la dapat surat kebenaran berkahwin yang official. Remeh kan?? Tapi, apa nak buat.. It's have to be done! Kalau tak buat, tak boleh kahwin!!!

Yesterday, pun hari busy sedunia. In the morning, abeyohs pergi cari orang-orang penting tu tapi semuanya busy. In the afternoon, we headed to Medan Mara, nak bagi gambar for banner & bunting. Gambar-gambar tu pilih from our PMED's album. After settled, we rushed to Shah Alam for picking up Kd's stuffs. Tak sedar, dah setahun Kd study at UiTM Shah Alam. Refer sini.. Sungguh cepat masa berlalu kannn? Kan? Kan?

After makan, sent Kd tu CSS, we lancar terussss ke Putrajaya for 3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011.. Sampai sana, hujan! I dah frust dah, sebab kalau hujan balloon tak naik tapi when we parked our car, Thanks God, hujan dah berhenti. Yeah. Sampai je kat main field tu balloon2 tu semua baru dalam proses nak menggelembung. Lucky us! We lepak until 8pm. Tak larat nak tunggu yang glow in the dark tuu.. Lewat sangat. Lagipun ada bola Piala FA 2nd leg, Klate vs Felda United. So, layan je la photos nya...


 crowded!


 dato' among the crowd.
 the air traffic..






 sad..
 happy!
 up in the sky..

 Pinocchio!
 ada doraemon juga but it's on the other side..
 The balloon will be like this at night glow.
US!

OK! That's all.

Oh! Klate menang! Will confront Selangor on the semi final. Gomo Klate Gomo!



0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device