March 10, 2011

Malaysia Move On!!

Posted by Aly Alberta at 10:40 AM
Reactions: 
Yeah!!!! Malaysia won the game!! So, move to 2nd round baby!! Congratto Harimau Malaya!! That's the spirit!!

But, di sebalik kejayaan ini, sya & seluruh rakyat Malaysia berdukacita sebab TIADA live game semalam!!! TV Pakistan sangat kuno!!! Satelit or whatever transmission from them cannot read by our Astro. Seluruh negara menunggu detik 10.30pm @ 11pm semalam tapi masing-masing hampa. Since eve, Astro Arena's FB, HM's FB dll dah announced yang kemungkinan besar live dibatalkan sebab masalah satelit tu laa. Hanya 20% je live will be showing. Sangat frust ok!! Sya siap set jam 10.45pm lagi untuk tengok update kt FB. Mana tau tiba2 ada live kan. Tapi, ni semua kuasa Tuhan. Kita hanya merancang, yang menentukan semuanya kerja Tuhan.

the proof live xde!


Anyhow, team U23 Malaysia berjaya ke pusingan kedua dengan agregat 2-0. Meaning, game semalam tiada jaringan dari kedua-dua team. Baca2 di FB, Malaysia ada try tapi kena palang. Maybe tiada luck untuk score goal. Lagipun, faktor padang amat mendukacitakan. Next game xtau lagi lawan dengan team mana. Undian akan dibuat end of this month. So, Go More Malaysia Go More!!!!

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device