March 22, 2011

Kursus..

Posted by Aly Alberta at 2:24 PM
Reactions: 
Hi.. Hari ni hari kedua abeyohs ku pergi berkursus. Di Kuala Selangor nun.. Another 2 more days. Itu pun kalau dapat jumpa Khamis ni. Silap hari bulan, another 4 more days baru ketemu. Sya rindu!!

Oh! Abeyohs pergi kursus induksi. Benda wajib bagi seorang pegawai kerajaan. Macam best je tapi abeyohs kata boringgggg... But I think it's kind of interesting.. Sebab ada class, ceramah, bengkel, maybe ada games juga.. Oh! Of course ada test/quiz/exam. Lama dah rasanya x attend test/quiz/exam. Last is on 2007. Itu pun final exam on final sem. Gila lamaaaa.. Kalau ada test/quiz/exam dalam masa terdekat ni memang masakkkk!!! Otak pun keras beku niii!!! HaHaHA... Tapi, abeyohs lain laa, orang kerajaan sentiasa ada benda-benda macam ni, so, no hal la baby!!! You can do it!!

Semalam, abeyohs inform tempat dia tinggal segala then sya pun terus jumpa mr.google.. Resultnya = cantik seh tempat tuuu!!! Macam bukan pg kursus je. Tempat honeymoon tuuu.. Jealous i.. Dah la tinggal kt chalet. Bukan hotel room yang biasa.. Bestnyaaaa.. Makan pun sedap!!!

ROOM TYPES
  • 48 Chalet
    • Superior Suite
      • 1 Queen bed OR 2 Single beds
    • Junior Suite
      • 1 Queen bed AND 2 Single beds
    • Deluxe Triple
      • 3 Single beds
    • Dara Suite
      • 1 Queen bed with a cozy lounge
  • 12 Villas
    • Superior Villa
      • 2 Single beds
    • Malawati / Tanjung / Desa Suites
      • 2 Queen beds
    • Anjung Suite
      • 1 King bed
ROOM FACILITIES
  • Air – conditioner
  • Colour TV / Plasma TV with ASTRO channels
  • Coffee & tea making facilities
  • Hot shower
  • Minibar (suite)
  • Safety box
  • Telephone
  • Quran, prayer veils & prayer mat (provided for Islamic rooms)
CHALET
VILLA
De Palma Hotel Kuala Selangor De Palma Hotel Kuala Selangor De Palma Hotel Kuala Selangor De Palma Hotel Kuala Selangor De Palma Hotel Kuala Selangor De Palma Hotel Kuala Selangor

Looks nice kan the room?? Tempatnya bukan tepi pantai tapi dalam hutan. Mesti sejuk, nyaman, udara segar.. Perggghhhh...

OK! Sekarang boleh start berangan untuk tempat honeymoon. Tak payah pg jauh2.. Tempat yang dekat ni pun dah syokkkk..


0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device