March 26, 2011

Sabtu yang penin...

Posted by Aly Alberta at 10:58 AM
Reactions: 
Haluuu.. Happy Saturday! Sya dalam dilemma di hari sabtu yang cerah ini.. Why? Sebab ada 2 event yang akan berlangsung malam ini.. Sya agak penin disini.. Don't know which 1 to choose... Anyhow, I let the time chose it sebab hanya dia yang tau... =p

1st event = HM vs Etoille FC, 8.00pm, Astro Arena 801, Live from Singapore...

2nd event = Earth Hour 2011, 8.30pm - 9.30pm


OK! 2nd event tu memang boleh participate kat rumah sambil tengok game sambil makan keropok cicah sos sambil minum oreng juice! Tepat 8.30pm, padam lampu, bergelap 1 rumah tapi tv tetap pasang. Boleh tak macam tu? HaHaHa.. Tapiiii, sya tak mau support from home this year.. Sya mau berada di kLcc then tengok kLcc tu bergelap selama 1 jam... Sudah lama sya kepingin mau melihat kLcc live without lights at night... 


But, sya juga mau melihat HM on action. Sudah lama tidak melihat mereka beraksi. Malam ni friendly game with 1 of the club from Singapore League. Walaupun, club ni bukanlah team yang berstatus A but sya tetap menyokong mereka dari belakang. Tak kira laa HM lawan dengan siapa pun. The important is ada game! & the team still strong & going strong.


Jangan sekali-kali memperlekehkan @ mempersendakan team-team yang bukan berstatus A. Kita mesti berani menerima cabaran dari mana-mana team sekali pun tanpa melihat pada statusnya. Jangan lupa bola itu bulat. Kuat @ tak kuat, itu perkara ketiga. 1st thing is spirit & 2nd thing is tactical. Ohhh.. terasa seperti Coach Agus la.. HaHaHa...


Final List 23 players Malaysia Team...


Penjaga Gol (3 orang): Khairul Fahmi Che Mat (Kelantan), Sharbinee Allawee(Terengganu)
Pertahanan (8 orang): Mohamad Muslim Ahmad, Mahali Jasuli, Mohamad Fadhli Mohd Shas, (Harimau Muda A), Rizal Fahmi Rosid (Kelantan), Aidil Zafuan (Negeri Sembilan), Sabree Mat Abu, Azmi Muslim (Kedah), Asrarudin Putra Omar (Selangor)
Tengah (8 orang): K. Gurusamy VC (Harimau Muda A), Baddrol Bahtiar, Amar Rohidan (Kedah), Safiq Rahim, Azidan Sarudin, Amirulhadi Zainal (Selangor), S.Kunalan (Negeri Sembilan), S.Chanturu (Kelantan)
Penyerang (5 orang): Norshahrul Idlan Talaha (Kelantan), Ahmad Fakri Saarani (Negeri Sembilan), Izzaq Faris Ramlan (Harimau Muda A), Ashaari Shamsudin (Terengganu), Shahrizal Saad (Johor FC)

Go More Malaysia Go More!!!! 

0 comments:

Post a Comment

 

Princess Diaries Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Best Kindle Device